Μετρητής σακχάρου «CALLA»

Πρόσφατα δέχτηκα τηλεφώνημα από φαρμακευτική εταιρεία σχετικά με τον μετρητή CALLA της Med Trust. Αν και είμαι προκατειλημμένη με αυτά τα τερτίπια των φαρμακευτικών εταιρειών είπα να ενδώσω και να τους επιτρέψω να μου στείλουν το νέο τους μετρητή.
Τελικά, μια χαρά!
Έκανα σύγκριση των μετρήσεων με δεύτερο μετρητή και μια χαρά, αλλά το κυριότερο η ακρίβειά του εξακριβώθηκε με εργαστηριακά αποτελέσματα αφού πρόσφατα είχα βρεθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι υπεύθυνοι διαφημίζουν χίλιες δυο δυνατότητες αλλά τα βασικά «καλά» του –εκτός από την αξιοπιστία του- είναι τα εξής: μικρός σε μέγεθος, μεγάλα γράμματα –μάλιστα για τη νύχτα φωτίζει- ώρα μέτρησης και πολύ μικρή ποσότητα αίματος. Και φυσικά, οι οικονομικές ταινίες! Από τις χαμηλότερες, αν όχι η χαμηλότερη τιμή στην αγορά.
Η εταιρεία έχει διάφορες προσφορές σχετικά με τον μετρητή και τις ταινίες αλλά καλύτερα θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί τους. Αν σας ενδιαφέρει ο μετρητής και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2106742375 και www.medtrust.gr

Σχόλια

  1. Δεν υπήρχε από την εταιρεία ανταπόκριση για μελέτη σχετικά με την ακρίβεια αποτελέσματος του μετρητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου